„Dziki Trop” jest marką handlową firmy Elite Expeditions sp. z o.o.
Nasza firma powstała w 1989 roku jako firma rodzinna i do dziś nią pozostała.
Skup i przetwórstwo dziczyzny prowadzimy od 1995 r., kiedy to na skraju Roztoczańskiego Parku Narodowego otworzyliśmy nasz Zakład. 10 lat temu został on rozbudowany i zmodernizowany, tak by spełniać wyśrubowane normy unijne.
Przygotowujemy tu chłodzone oraz mrożone mięso z jelenia, dzika, sarny oraz daniela. Z naszej dziczyzny wytwarzamy ponadto wykwintne wędzone polędwice, szynki, salami, kiełbasy i kabanosy.
Każdy kawałek naszego mięsa poddawany jest wnikliwej kontroli, od lasu aż na sklepową półkę. To dlatego możemy pochwalić się prestiżowym certyfikatem jakości IFS Food.
Nasze produkty pojawiają się codziennie na tysiącach stołów w całej Europie, gdzie dziczyzna ze Zwierzyńca jest synonimem jakości. Czas by na dobre zadomowiły się również na naszych talerzach.